FREE SHIPPING!
*Orders $49+ Smaller orders only $4.95

4.7
188 Reviews
5
77% (144)
4
21% (39)
3
1% (1)
2
1% (1)
1
2% (3)
94% Recommend this product (177 of 188 responses)
By Camilla85
Stockholm, Sverige
Glider ändå
April 6, 2015
Köpte dessa för 1v sen. Men är mycket besviken. Tallrikarna glider på bordet även fast ni säger att dom inte ska de. Har provat på alla sorters underlag, men glider ändå. Känns som bortkastade pengar! Så tyvärr så är jag väldigt väldigt besviken. Speciellt då jag gillar era produkter i övrigt och har flera av dom.
* This product review was collected by the manufacturer.
By ali08
Pittsburgh, PA, USA
functional for a princess and perfectly adorable!!
April 4, 2015
I highly recommend this my little princess loves being able to hold the spoon on her own and it's a show for us! I
* This product review was collected by the manufacturer.
By bibifreud
paris/annecy
tres fonctionnel
April 4, 2015
toujours satisfait de ce produit agréable pour nos bébés comme pour nous.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Kayleighjohammond
Essex
Brilliant
March 28, 2015
I received these this morning and have used them 3 times today already. My 16 month old took to the spoon and plate straight away and with me showing him once how to scoop his food up and into his mouth he was away with it! These are so good for this reason, I thought it would take him a while to get used to but the shape and design is just brilliant! So pleased with these and will definately be recommending!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Barntipsbloggen
Stockholms län, Sverige
Bästa tallriken och favoritskeden
March 17, 2015
Vi har testat massor av tallrikar och bestick för barn och setet från Babybjörn är det absolut bästa. Tallriken har höga kanter som håller kvar maten och tallriken glider inte av bordet. Lagom stor och formad så att maten som alltid ska vara uppdelad enligt vår dotter får varsitt "hörn". Skeden är kort och rund så den passar bra i en barnhand. Ett litet hack på baksidan gör att den inte glider ur handen. Vi är som sagt mycket nöjda men jag har några förbättringsförslag, Utöka besticken till en serie med kniv och gaffel också. Tallriken har fått några repor i plasten när vi skurit maten, kanske kan ett annat material användas. Om skeden diskas i diskmaskin tillsammans med tomatrester blir den röd i plasten.
* This product review was collected by the manufacturer.
By daniel
Bussy-Saint-Georges, France
Très pratique
March 16, 2015
Taille très adaptée ! Seul bémol : pas assez de choix de couleur.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Ottilia
Finspång, Sverige
Jättenöjd!
March 11, 2015
Vi köpte produkten för några månader sedan efter att ha läst om den på en blogg. Sonen har haft lite svårt att äta själv eftersom andra tallrikar och skålar han haft lätt har tippat över (och har varit lätta greppa och vända upp och ner). Dessa tallrikar fungerar jättebra eftersom de har den form de har och skedarna är lätta för honom att greppa och få upp maten med. Sen att färgerna är jättefina är ju bara en bonus!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Linneli
Årjäng, Sverige
Underbar !
March 11, 2015
Har haft denna modellen Dock i annan färg sedan några år tillbaka till alla mina barn och jag älskar den lika mycket då som nu när min minsta ska börja lära sig att äta ! Barnet får ett bra tag på skeden och formen på tallriken underlättar när barnen börjar att ska lära sig att äta själva. Super bra kvalité som håller och tåler allt !
* This product review was collected by the manufacturer.
By Triciavil
Vancouver, BC, Canada
Beautiful, easy to clean
March 10, 2015
Love this set, outfits on any high chair tray, easy to clean, and as always I feel better using the bjorn brand because of the high standards they've maintained for so long.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Sthorsen
Dalsjöfors
Tålig till tusen!
March 10, 2015
Vi köpte setet när vår dotter skulle börjar med smakportioner, och nu 8 månader senare används det fortfarande varje dag och har överlevt ett antal fall från hög höjd när hon likt en vildsint viking förklarat sig färdigäten genom att vräka tallriken med full kraft i golvet. Skedarna funkar lika bra att äta med som att gnaga på dessutom . Tåligt, lätt att håla rent och funktionellt. Och så snyggt också!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Jessica84
Chattanooga, TN, USA
Lovely design
March 9, 2015
I received this as a gift and I love it. I love that it has a place for the spoon on the side so it won't fall into the bowl.
* This product review was collected by the manufacturer.
By NinaMezek
Izola, Slovenija
Top of the top
March 7, 2015
I bought it seven years ago for my first child and am happy to do it again for the second. The first set looks like it was bought yesterday. And not that it was nonstop hidden in the drawer. Top of the top!
* This product review was collected by the manufacturer.
By midnightfalls
Granby, QC, Canada
great invention
February 28, 2015
I LOVE THESE BOWLS. easy to clean and they stay still better than regular bowls. My kid loves em
* This product review was collected by the manufacturer.
By thenicelawyer
Los Angeles, CA, USA
Great products!
February 28, 2015
These plates and spoons are great. They are easy to clean and are very sturdy. My only complaint is that the spoons are too large. We will save the spoons until our daughter is older.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Becca O.
Coventry, CT, USA
Love, love, love these plates!
February 27, 2015
I've had two of these plates and spoon set and love them. I have used it with two littles and plan to use them shortly with my newborn when he grows. The plates are super durable and stand the test of time and hundred of cycles through the dishwasher. These are a must have for any family with small children. Perfect for keeping messes to a minimum and great for helping little learn to self feed. My two year old loves to use it for his soup! Hands down one of my top 10 baby/ toddler must haves! Thanks Baby Bjorn!
* This product review was collected by the manufacturer.
By vickiecouturier
Gilman, Lunenburg, VT, USA
love this product!
February 27, 2015
I have several grandchildren who are between the age of 1 and 5,and keeping messes down to a minimum is my goal,,love these plates that dont slide everywhere and they are deep enough not to spill easy
* This product review was collected by the manufacturer.
By pgdubois
Michigan, USA
Mrs
February 27, 2015
HI I have these for my grand kids they are amazing they keep the mess in the bid and not on their cloths. I would highly recommend these to everyone that have or care for little ones. Thanks for making such great products that are really useful we are very happy to be apart of your sight.
* This product review was collected by the manufacturer.
By bmmay13096
Paris, France
BabyBjörn - Assiette Et Cuillère Pour Bébé Rose/Ma
February 24, 2015
très maniable pour l'aprentisage des petites mains de nos bébés
* This product review was collected by the manufacturer.
By Heleniza
Zaragoza, España
Fantastico
February 23, 2015
Compre el producto la semana pasada y me encanta el niño se lo pasa muy bien, solo quiere comer en él.
* This product review was collected by the manufacturer.
By soraya
Madrid, España
me encanta
February 23, 2015
compre el mes pasado este producto y estoy muy contenta con el,lo aconsejo totalmente.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Wxwife
Undisclosed
Great combo
February 19, 2015
I like the colors. The product is easy for my child and for me to use.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Stephypan
Portland, OR, USA
Toddler and Adult tested and approve
February 19, 2015
Our 3-year-old daughter loves her plate and spoon set; the vibrant/beautiful colors and design. For the parents, we love how easy it is to clean, durable, and that the kid enjoys her meals.
* This product review was collected by the manufacturer.
By candi
Atlanta, GA, USA
Nice Design
February 19, 2015
I like the design and softness of the spoon for my babies gums
* This product review was collected by the manufacturer.
By RD317
NY, USA
great for toddlers
February 19, 2015
This set is perfect for toddlers starting to eat on their own. The spoon has a wide handle that provides a perfect grip for the toddler. The rubber edging is the best feature because the toddler won't slide plate, it keeps it in place and it's PBA free!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Cesval43
Valladolid, España
Muy buen regalo
February 19, 2015
Se lo he regalado a unos amigos que han tenido su primer bebé y les gusta mucho la caludad
* This product review was collected by the manufacturer.
By beadcr
Alcalá de Henares, España
precioso
February 18, 2015
Me encanta esta marca en general todos los productos son geniales ....y útiles mi bebe disfruta mucho con ellos...
* This product review was collected by the manufacturer.
By Vicky
Madrid, España
Super cómodo!!!!!!!!!!!
February 17, 2015
Me encanta, pq mi bebé puede comer solito sin que el plato se mueva, además la cuchara es fácil de agarrar con su manita
* This product review was collected by the manufacturer.
By silviamdt
Pamplona, España
funcional, ergonómico, duradero
February 17, 2015
Si gusta a los niños, cómo no va a gustar a los mayores? Una amiga lo tiene y me ha encantado su color y forma.
* This product review was collected by the manufacturer.
By nanou1557
Marcoussis, France
top
February 17, 2015
Super qualite. De belle couleur pour l eveil de bebe mm en mangeant
* This product review was collected by the manufacturer.
By Elin
Stockholm, Sverige
Förenklar matningen och lätt att ta med
February 17, 2015
Tallriken ligger stabilt på bordet och det är lätt att få upp maten på skeden tack vare de vågiga kanterna. Underlättar när man matar bebisen och förenklar när de själva skall börja testa. Lätt och smidig att packa med i väskan. Använde både tallrik och skedar väldigt länge och barnen tyckte om dom. Litet minus att botten rispade upp sig när man skar med kniv och gaffel för att dela, men håller man sig till sked och mjuka bestick går det bra. Ska definitivt köpa nya nu när minstingen ska börja äta.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Agla75
Härnösand, Sverige
Stabilt!
February 13, 2015
Dessa hade jag till mina barn som små. Tallrikarna är stabila och lätta att äta ur och skeden mycket greppvänlig och behändig.
* This product review was collected by the manufacturer.
By sunshine4uni
Illinois, USA
Love this plate and spoon set!!!
February 11, 2015
My boys love these plates and spoons! They go in the microwave and are easy to use for little hands!!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Emilie8720092015
Châteauponsac, France
Très bien et très pratique
February 11, 2015
Produits tres bien que j'ai acheté le mois dernier
* This product review was collected by the manufacturer.
By Madelein
Växjö, Sverige
Världens bästa
February 11, 2015
Min dotter fick en babybjörn tallrik i julklapp av sin mormor , super praktisk och så himla snygg, smidig att diska och man kan lägga upp maten fint och tydligt så hon ser var som är på tallriken.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Cindaille
Longjumeau, France
Repas
February 10, 2015
Très maniable pour les bébé,couleur attrayante et beau design
* This product review was collected by the manufacturer.
By gwenaelle
Déville-lès-Rouen, France
génial
February 10, 2015
s'est un produit genial je le conseil.s'est bien adapté au enfants.
* This product review was collected by the manufacturer.
By mathli
Åkersberga, Sverige
Grym tallrik och skred till barn!
February 10, 2015
Fick i present sked och tallrik till min son och är otroligt nöjd. Lätt att mata med samt gräpp vänlig för honom när maten ska trixas in i munnen :)
* This product review was collected by the manufacturer.
By SissiLjungberg
Mönsterås, Sverige
Superbra tallrik!
February 10, 2015
Jag köpte tallrik och sked från babybjörn för cirka en månad sedan till min kille som har kastarm likt en handbollsspelare. Vanligare tallrikar i plast åker fort i golvet även skålar med sugpropp har han lärt sig pilla bort. Men äntligen har jag hittat en tallrik som är svårare att få upp från brickan så maten hamnar i fokus. Extra plus för att man kan dela och ta bort kanten då det underlättar vid diskning. Skeden använder han mest för lek än så länge men det enda jag kan tycka är att den är något stor.
* This product review was collected by the manufacturer.
By HanneleH
Sala, Sverige
Bästa tallriken!
February 9, 2015
Har under mina år som barnflicka sett till att barnen i familjerna fått dessa tallrikar då dem verkligen är bra konstruerade för barns utveckling av att äta själv. Så när jag fick mitt första barn själv 2 1/2 år sen va detta bland det första vi köpte till vår son när han skulle börja äta. Han älskar ännu sin tallrik. Nu har vi en tremånaders och han ska givetvis få dessa tallrikar med sked. Fantastisk produkt!!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Mamma t.
Undisclosed
Perfekt för små hungriga barn!
February 9, 2015
Har använt till sonen som nu är 3,5 från det att han började äta själv och tycker bäst om era produkter då vi provat många andra. Tallriken står stadigt och skeden är lätt att greppa. Det är dessutom lättare att fösa upp Mat på skeden.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Jefo
Stockholm, Sverige
Grymt bra!
February 9, 2015
Dottern fick dessa i julklapp och vi älskar dom! Dessa används dagligen och uppskattas av hela familjen, lätta, smidiga, tål både diskmaskinen och mikron! Toppen!
* This product review was collected by the manufacturer.
By plumpy
Göteborg, Sverige
väldigt smidiga
February 9, 2015
Haft dessa till båda mina barn. Smidiga och bra då man kan dela tallriken vid rengöring.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Anna
Jämtlands län, Sverige
Fint och användarvänligt set
February 9, 2015
Skeden är lätt för små händer att greppa och tallriken står stadigt. Bra kant att ta stöd mot för att skyffla på mat på skeden. :-)
* This product review was collected by the manufacturer.
By dives
Muret, France
ludique et fonctionnel
February 2, 2015
ce produit est très adapté aux enfants. ludique par ces couleurs et sa forme, fonctionnel et adapté en cas de chute !
* This product review was collected by the manufacturer.
By Pia_broner
Mariestad, Sverige
smidig och roliga produkter
January 31, 2015
Våran son älskar detta då han väldigt tidigt kunde vara med och äta själv då dessa tallrikar står stabilt och han har ett bra grepp i skeden. Många andra vi har prövat brukar sluta med att det ligger mat överallt och tallriken på golvet. Så vi älskar dessa och även våran son som kan vara med oss andra och äta.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Marie
Stockholm
Rolig formgivning och funktionellt vid matstunden
January 30, 2015
Vi har köpt flera tallrikar och skedar eftersom det alltid blev jobbigt när vänner hade barn över och vi bara hade en rolig tallrik med matchande sked. En enkel lösning på problemet hade varit att inte servera mat i just den tallriken vid besök, men vår dotter vill verkligen använda sin rosa Babybjörn tallrik och sked vid alla sina måltider. Det är bra att kanterna är höga så att man kan sleva upp mat mot kanten och skeden är lätt att använda med bra grepp. När vi först köpte skeden tyckte jag att delen man stoppar i munnen var för stor och rund, jag ville att hon skulle kunna stoppa in hela i munnen tillsammans med maten, jag kan fortfarande tycka att det inte är den enklaste skeden att använda ur den synpunkten, men det är den sked min dotter helst vill använda... I framtiden skulle jag vilja ha en gaffel i samma stil så att man kan äta små köttbullar och korvbitar. Den rosa tallriken är en riktig favorit tillsammans med skeden och det lila setet är till för gäster på besök.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Miii
Tibro, Sverige
Ergonomiska och lekfulla
January 30, 2015
Använt dessa sett till alla mina tre barn och älskar designen på tallrikarna som gör de enklare när dom ska lära sig äta själva, den härliga greppvänliga skeden med små ögon på. Härliga färger att välja på.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Madde
Helsingborg, Sverige
Barntallrik och barnsked till nyfkna barn
January 29, 2015
Jag köpte dessa tallrikar till min son som vill äta själv. Med bra greppvänlig skedd går ätandet som en dans.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Cazie
Arlöv, Sverige
Äntligen mindre kladd. Underbart!
January 29, 2015
Formen är väl genomtänkt, mindre spill och maten hamnar lätt på skeden. Att tallriken är svår för små händer att lyfta är helt fantastiskt! Tallriken stannar där jag valt att sätta den.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Auwa
Stockholms län, Sverige
i love molnet!
January 29, 2015
Lillan älskar sin tallrik som har formen av vad jag skulle säga molnet. Stor nog att rymma både köttgryta och grönsaker, lätt å överskådligt kan lillan plocka i sig av Maten som serverats. Den har underbar form, lätt att diska ( ta isär) och går även att köra i diskmaskin. Man kan säga att formen på tallriken uppmuntrar till att lägga Upp maten rätt " tallriksmodellen" 3 delar, protein för en del, kohydrater för en och grönsaker i den tredje . Tillhörande sked är fantastiskt. Lillan inte ens 1 år kan tack vare det korta rejäla skaftet få ett bra stabilt grepp om skeden och kan enkelt föra maten till munnen. Även om vi också sett förtjusningen i hennes ögon när hon skickar iväg en klick mat både på vägg och golv . Finns något att önska på denna produkt så vore det ett något bättre grepp under tallriken, alltså gummilisten som håller tallriken på plats vid matbordet annars är den superpraktisk och fin.
* This product review was collected by the manufacturer.
By marre911
Bengtsfors, Sverige
enkelt för de allra minsta
January 29, 2015
Jag fick detta i julklapp och är så glad över de stabila skålarna som inte glider omkring samt att skeden är så lätt att hålla för barnet. Rekommenderar detta set
* This product review was collected by the manufacturer.
By jonnabo
Skellefteå, Sverige
Fantastisk!
January 28, 2015
Det här är min sons absoluta favorittallrik, för han kan äta så bra själv med den. Tallrikens utformning och design gör att han lätt får upp maten själv, med minimalt spill. Och skeden är lätt för honom att greppa. Ett plus för att tallrik och kant går att ta isär, det blir så mycket lättare att rengöra.
* This product review was collected by the manufacturer.
By renate68
Patsch, Österreich
praktisch
January 26, 2015
Perfekt für anfaenger, weckt die Begeisterung des Kindes zum essen
* This product review was collected by the manufacturer.
By athena
Nègrepelisse, France
super
January 26, 2015
Avec un design joli des couleur armonieuses ses assiettes sont très pratique bébé peut commencer l'apprentissage pour manger Tout seul se fait tranquil bébé peut prendre facilement la cuillère
* This product review was collected by the manufacturer.
By Minilinus
Örebro, Sverige
Klockren produkt!
January 26, 2015
Vi har en Babybjörn tallrik hemma som alla tre barn använt Den är alltså 10 år gammal men fortfarande används den flera gg om dagen! Fantastiskt att en tallrik vart med så länge och alla tre barnen har haft den. Vi gillar den väldigt mycket enkel design väldigt lätt att diska och lätt att äta ur. Står stadigt på bordet och glider inte undan. Skedarna är lätta att greppa roligt knubbiga och bra längd på. En produkt jag varmt rekommenderar till alla!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Karinfra
Jönköping, Sverige
Även barn äter med ögonen
January 25, 2015
Även barn äter med ögonen. Starka färger och härlig form som lockar både till lek- och matlust. Greppvänlig sked. Hållbart och tål att åka i golvet hur många gånger som helst!
* This product review was collected by the manufacturer.
By tabby
Hitchcock, TX, USA
Love it
January 23, 2015
Got it a month ago it a keeper the baby really loves it even try a to feed her self
* This product review was collected by the manufacturer.
By mommared36
Manchester, Ohio, USA
Very High Quality
January 23, 2015
I purchased this about a month or two ago.It has very high quality materials.The color is holding up nicely even after being washed everyday,about 100 washes.The spoon is the perfect size and shape for babies mouth,and the shape of the bowl is good for feeding more than one kind of food at one time.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Sam2
Sarasota, FL, USA
Nice colors
January 23, 2015
I would like to try your products.. It's the perfect time for my son to start practicing!
* This product review was collected by the manufacturer.
By kim86
Claypool, IN, USA
great product
January 23, 2015
My son does well with these. He's learning how to feed himself and this was a great set
* This product review was collected by the manufacturer.
By nichts
1400 Nivelles, Belgique
super
January 23, 2015
très bien pour un enfant qui sait mangé seul ou pour le début
* This product review was collected by the manufacturer.
By fannylag1985
Truffières, Grand-Brassac, France
adhérent
January 23, 2015
j'ai acheté ce produit pour ma fille de 19 mois, les premiers repas sont concluants!
* This product review was collected by the manufacturer.
By anna32290
Cézan, France
ne glisse pas
January 23, 2015
je l ai acheter il y a peut cet article mais j adore mon fils ne peut pas le renverser il tiens bien sur la table facile a nottoyer je le met au lave vaiselle et aucun probleme ce lave bien
* This product review was collected by the manufacturer.
By Petite M.
Abbeville, France
Pratique et joli.
January 23, 2015
J'utilise ces assiettes pour mes deux filles, et on adore !
* This product review was collected by the manufacturer.
By Jelkis
Norrtälje, Sverige
Bra tallrik och bra grepp i skeden
January 23, 2015
Vår 9-månaders greppar skeden bra och det är smidigt att den är ganska plan, då får inget jättelass plats på den. Mindre bra att den är lite för bred för små munnar, men passar lite äldre barn. Tallriken är smidig och hålls fast bra på bordet.
* This product review was collected by the manufacturer.
By MamaBlamer
Ohio, USA
love
January 22, 2015
I bought this for my daughter and just love it. The design is great for kids learning to be independent. I love that its a flat bowl shape keeping food on the plate when they are learning to pick food up with their spoon.
* This product review was collected by the manufacturer.
By 53connorc
N. Ireland
Helps with baby led weaning
January 22, 2015
Another fantastic product which my child loved from day one . So easy for him to get food on the spoon And avoid losing food off the plate . We used it right up until he was two . Unfortunately it had a few tomato sauce based stains by this point so didn't look so good , otherwise a perfect product
* This product review was collected by the manufacturer.
By Maia
Paris, France
Indémodable!
January 22, 2015
Mon bb a voulu très tôt manger seul et la cuillère lui convient très bien. L'assiette creuse est pratique pour lui car ne bouge pas et les bords permettent de bien attraper les aliments mais par contre prend bcp de place au lave vaisselle!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Ihssane28
Limoges, France
Très pratique
January 22, 2015
J ai acheté ces assiettes pour ma petite fille et depuis elle ne mange que dedans. Je suis très satisfaite ainsi que ma petite.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Tokie12
Västra Frölunda, Sverige
Väl genomtänkt!
January 22, 2015
Jag hade turen att få en barntallrik av min svägerska. Till en början tyckte jag att tallriken såg ut som en hundmatskål, men när min dotter började använda den såg jag tanken bakom designen. Med hjälp av formen på tallriken kan maten fördelas på ett snyggt sätt, lockande för ögat att kunna se vad man äter istället för att allt hamnar i en enda röra som i barnmatsburkarna. När jag sedan kom på att den vita delen är avtagbar kändes det ännu mer lockande att använda tallriken med vetskapen om att maten faktiskt inte hamnar i springorna. Så väl genomtänkt tallrik kort och gott!
* This product review was collected by the manufacturer.
By M0MofTwinBoys
Tampa, FL, USA
Love it!
January 21, 2015
With twins I need to have everything separate this offers two colors! Perfect pricing too!
* This product review was collected by the manufacturer.
By maria32
Victorville, CA, USA
easy to use
January 21, 2015
Bought it for my boy love seeing him practicing feeding him self!
* This product review was collected by the manufacturer.
By ajohnson146
Santa Clara, CA, USA
Great for baby learning how to feed themselves!
January 21, 2015
I bought this set for my son because it is non-toxic, but love it because of its functionality! The spoon's shape is such that I can let my son feed himself without worrying he will shove it to the back of his throat. The fact that it's also dishwasher safe is just icing on the cake.
* This product review was collected by the manufacturer.
By SaraoHaddi
Undisclosed
Perfekt storlek!
January 21, 2015
Min lilla tjej fick detta paket av din mormor och det är helt perfekt! Skeden är av perfekt storlek nu när hon håller på att öära sig att äta själv och kommer vara perfekt även när hon kan. Tallriken är av toppenmodell, lätt att fördela maten om man vill ha den uppdelad och super att röra runt maten i om den är för varm. Även den kommer hon kunna använda när hon är större och äter själv. Ett supetset som fungerar länge!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Viveka
Svedala, Sverige
Snabbt, enkelt utan spill!
January 21, 2015
Dessa är helt perfekta, maten svalnar snabbare då där är mer yta att lägga på. Tål maskindisk och micro vilket förenklar!! Dottern som precis börjat äta själv klarar det bättre tack vare kanterna. Kommer definitivt köpa fler!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Diana
Stockholm, Sverige
superbra tallrik
January 21, 2015
Jag har inte ångrat mitt köp för en sekund. Super bra tallrik och sked. Det enda negativa (om man måste säga något negativt förstås) är att den liknar en hund matskål och det är ju egentligen bara lite roligt
* This product review was collected by the manufacturer.
By natalia000
NJ, USA
good
January 20, 2015
love the shape and colors, good for little hand...so cute
* This product review was collected by the manufacturer.
By toribolds
Brookhaven, MS, USA
awesome
January 20, 2015
Love it great product great quality an easy to clean an my children love it
* This product review was collected by the manufacturer.
By fee78
Leicestershire, United Kingdom
genius design!
January 20, 2015
I was given this plate and spoon as a gift for my baby who was about to start weaning. When I first saw it u wasn't sure about the design,however having used it (my 3 year old has confiscated it as he loves being able to scoop without his meal being thrown overboard) I can definitely see the appeal. It's brilliant,sturdy on the table,good height for little ones and as prev mentioned-very little spillage due to scallop design. The spoon is also brill,perfect for little hands. You can tell alot of thought has gone into it. Will be using these for years.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Alisa
Landskrona, Sverige
Underbara barn produkt!
January 20, 2015
Babybjörn tallriken är en lagom stor tallrik som har bra underlag som gör att den sitter bra på bordet! Den är inte så Lätt för sonen att ta bort själv vilket gör att han inte själv kan slänga maten som han lätt gör med andra tallrikar. Den lagom höga kanterna är perfekta för att det inte ska Komma man utanför tallriken utan blir lätt för barnet att får tag på maten. Skeden är bra och liten som gör det lätt För barnet att greppa och hålla i den. materialet av skeden gör att barnet får ett bra grepp och skeden "åker" inte ur handen trotsa att barnet har en kladdig hand. Min son vill bara använda dessa skedar när han äter även om vi har andra märken!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Johanna
Vetlanda, Sverige
Bra funktioner
January 19, 2015
Köpte detta sött till vår son när han skulle börja äta. Tallriken har en bra form och stabil på bordet. Skeden är den bästa grepp bara sked vi testat.
* This product review was collected by the manufacturer.
By mia121
skara
Helt underbara
January 19, 2015
Jag köpte en tallrik för en månad sen o nu vill inte min dotter äta ur annat än sen
* This product review was collected by the manufacturer.
By shenda
Toledo, España
fantásticos y prácticos
January 17, 2015
los tiene una amiga mia y me los comprare pq tienen una medida muy buena y se adaptan genial a la mesa
* This product review was collected by the manufacturer.
By sara
Uppsala, Sverige
Så mycket mindre söl!
January 17, 2015
Vi har nu haft våra två tallrikar i snart ett och ett halvt år och det blir så mycket mindre sök med dessa! Kanterna på tallriken gör att lillkillen inte spiller ut maten! Ett litet minus är dock att botten inte riktigt tål diskmaskinen så efter ett och ett halvt år av dagligt användande har gummilisten börjat släppa.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Hannaostholm
Järfälla, Sverige
Bästa tallriken
January 17, 2015
Bästa presenten min dotter fått, används varje dag!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Titti
Södertälje, Sverige
Grym design!
January 17, 2015
Min dotter är 1 år nu och fick dessa i julklapp. Med dessa kan hon äta lättare själv (dock kladd) men hon får upp all mat i och med de skålade 3 väggarna. Bästa köpet till henne och stort plus för grym design! Den främjar både syn och uppmuntrar till att äta själv. Så nöjd!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Jietaa
Gislaved, Sverige
Praktiskt med massa fördelar
January 16, 2015
Jag använder babybjörn till mina barn, för att det är bra kvalitet, och tillverkas i Sverige. Tycker att tallrikarna är superbra eftersom den är formad så att man kan lägga kött ris o grönsaker i varsitt "fack" och det får måltiden att se trevligare ut, och barnen kan lätt få upp mat på skeden mha de höga kanter som är. Plus att designen är snygg. Skedarna är greppvänligt för barnen.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Theyello
Bromma, Stockholm, Sverige
Grymt smidiga
January 16, 2015
Jag köpte dessa för att min son började boi självständig och inte ville bli matad! Letade ett tag efter bestick som inte va för långa eller stora och så fann jag dessa! PERFEKTA för hans små händer och tallriken var också bra, men hade önskat att det fanns en sugpropp funktion på dom!
* This product review was collected by the manufacturer.
By WilliamsMamma14
Töreboda, Sverige
Härliga färger
January 16, 2015
Var hos en kompis och passade hennes dotter, när de var dax för mat så visade de sig att hon hade en sådan tallrik och sked, jag tyckte det fungerade fantastiskt bra, tallriken stod på sin plats och utformningen i tallriken gjorde att hon lätt kunde få upp sin mat på skeden som även den var ett stadigt grepp på
* This product review was collected by the manufacturer.

Page 2 of 2
2



Sign Up for Albee Deals!
Receive Exclusive Promotions, Offers and Product Updates

Secure Shopping 256 Bit Encryption

Copyright Albee 2018. All Rights Reserved.