FREE SHIPPING!
*Orders $49+ Smaller orders only $4.95

4.7
419 Reviews
5
79% (331)
4
17% (71)
3
3% (12)
2
1% (5)
1
0% (0)
95% Recommend this product (397 of 419 responses)
By madbose
Córdoba, España
Adiós a los baberos con manchas de fruta
January 20, 2015
Después de usar baberos de algodón a los que es imposible sacar las manchas e incluso otros de plástico que se amarillean , por fin conseguimos este y desde entonces estamos encantados, ya que siempre está el babero en perfectas condiciones por lo fácil y rápido que es limpiarlo
* This product review was collected by the manufacturer.
By matth63
Clermont-Ferrand, France
Bavoir bien pensé
January 20, 2015
Bavoir très pratique. Bonne récupération! Système d'attache bien pensé.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Micka85
Torsby, Sverige
Bästaste hakisen!
January 20, 2015
Köpte denna när lillprinsen skulle börja äta. Först var den inte populär alls hos lillprinsen.. Men nu får den väl godkänt av både mamma och prins. Mamma gillar att den skyddar kläderna och prinsen att man kan plocka i och ur mat i "fickan" längst ner.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Mama M.
Eureka, CA, USA
Best bib ever!!
January 19, 2015
I bought this 3 yrs ago and bought a second one a yr ago. Cleans easily, catches tons of food, and lasts! My daughter figured out how to pull it off, but it wasn't until she was after she was 2. I buy these for my friends as baby gifts. Im going to buy another one for my new lil guy.
* This product review was collected by the manufacturer.
By alexandramll
Madrid, España
practico y limpio. fallo si tiene melena
January 18, 2015
Me encantan estos baberos pues los de tela de mancharse con comida aunque los laves siempre quedan mal y al final se estropean. Cosa que no pasa con estos ... Solo le veo un fallo, las bolitas pues a veces se enganchan en el pelo
* This product review was collected by the manufacturer.
By beam
palencia
fácil limpieza
January 18, 2015
Me regalaron este babero hace 6 meses y dije...pues vaya regalo para un bebe....era un regalo de esos compromiso...así que lo guarde....la semana pasada empezamos con el puré.....y dije si tengo un babero guardado...vamos a estrenarlo Chiquitín ohhhhhhhh que bendición dios,entre que no quiere puré,hecha lo poco que traga y que hace pedorretas este babero es de los mejores regalos s graciasssssss
* This product review was collected by the manufacturer.
By Grazy
Zaragoza, España
Mejor Babero del mundo
January 17, 2015
Es lo más cómodo del mundo. Maravilloso. Supercontentos
* This product review was collected by the manufacturer.
By Emilia12
Jönköping, Sverige
Underbar haklapp som håller i en evighet!
January 17, 2015
Vår dotter är 2,5 år och har en rosa och två röda babybjörn haklappar. De har används varje dag och ser precis nya ut, ingen färgförändringar och nallen ser ut precis som när vi köpte haklappen. Det ska tilläggas att vi kör dem varje dag i diskmaskinen vilket jag tycker är ett stort plus! Helt klart världens bästa haklapp både i hållbarhet och funktion. Den sitter bra på dottern och är lätt att knäppa så den sitter lagom hårt då det finns många lägen.
* This product review was collected by the manufacturer.
By hala
Stockholm, Sverige
Smidig och mjuk haklapp!
January 16, 2015
Vi är väldigt nöjda med denna haklapp, och den fyller alla de funktioner som man kan kräva av en haklapp och lite till! Smidig att knäppa på och av, trots att det är hårdplast, är den ändå mjuk. Inbuktningen på sidorna gör det lätt för min dotter att röra sig, utan denna design skulle det vara svårt för mitt barn att ens föra ett glas till munnen. Den fångar upp det mest spillet. Det enda vi varit missnöjda med är att den vita kragen nästan omgående blev lite missfärgad av tomatsås. Något som jag tycker att en haklapp bör klara. I övrigt är den lätt att rengöra.
* This product review was collected by the manufacturer.
By vodqvist
Borås
Supersmidig!
January 16, 2015
Lätt att ta på, lätt att rengöra! Kanske lite för lätt för barnet att dra av sig hehe
* This product review was collected by the manufacturer.
By Anna 3.
Värnamo, Sverige
Den är bäst!
January 16, 2015
Jag har använd den till mitt första barn, ska använda den igen till mitt andra barn...
* This product review was collected by the manufacturer.
By Veronica7
Stockholm, Sverige
Jättebra!
January 16, 2015
Mycket bra haklappar som fångar upp allt dräll. Tål att köras i maskin! Tyvärr kan ytskiktet bli lite matt av maskindiskande och då färgar tomatbaserad mat av sej på plasten. Pärlbandet tål att slitas i många gånger!
* This product review was collected by the manufacturer.
By karrolinan
Värnamo, Sverige
bästa haklappen : )
January 16, 2015
Har provat olika haklappar när min son var mindre. Era är helt klart bäst och mest hållbart även lätt att rengöra! Det är kanon hur den fästs runt halsen och fungerar kanon till de som precis lärt sig äta själv eller fortfarande blir matad! Bara ++++
* This product review was collected by the manufacturer.
By Jennifer
–rebro, Sverige
sitter perfekt
January 16, 2015
Dessa haklappar använder vi dagligen på min arbetsplats. De sitter jättebra på både små och lite större barn och fångar upp all mat som trillar ner från munnen. De tvättas dagligen i diskmaskinen men ser ut som de vore helt nya.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Lenne
Ulricehamn, Sverige
Solklar favorit!
January 16, 2015
Jag har köpt denna till vårt barn då vi har dessa på jobbet (jobbar på förskolan med barn 1-3 år). De är verkligen kanonbra! Vi har diskat dem i diskmaskin varje dag under ett års tid och de är precis som nya än idag. Så det var ingen tvekan om att vårt eget barn också ska ha det bästa.
* This product review was collected by the manufacturer.
By saralch
Undisclosed
över söt haklapp
January 16, 2015
Jag köpte denna så fort det var dax för mat. Babybjörn är ett säkert val för mig. Stod att den var från 4 månader men då tyckte min son den var obekväm, han kunde lätt dra av den. Men när han var 8 månader är den lite roligare att ha på sig vid frukosten, dessutom är det räfflade spännet roligt att tugga på!
* This product review was collected by the manufacturer.
By sandra
Hässleholm, Sverige
Inget skav vid hals
January 16, 2015
"lskar pärlband vid halsen som gör att haklappen inte skaver. Bebis drar gärna i den och där är det skönt att veta att det inte rivs. Enkel att diska och tar inte åt sig färg från maten. Stor nog att täcka kläderna men smidig nog att användas på en 4 - månaders bebis
* This product review was collected by the manufacturer.
By shellizmo
Upplands Väsby, Sverige
passa på
January 16, 2015
Min son är sex månader gammal nu och han älskar det
* This product review was collected by the manufacturer.
By Jenny S.
Eskilstuna, Sverige
Perfekt
January 16, 2015
Använder endast BabyBjörn till mina 3 barn haklapparna är helt underbara. De skaver inte i halsen pga den mjuka och sköna plasten. Kanon att de finns i två pack på så vis finns det alltid en ren då den andra står i diskmaskinen. "lskar dessa produkter lika mycket som mina barn gör.
* This product review was collected by the manufacturer.

Page 5 of 5
5



Sign Up for Albee Deals!
Receive Exclusive Promotions, Offers and Product Updates

Secure Shopping 256 Bit Encryption

Copyright Albee 2019. All Rights Reserved.