FREE SHIPPING!
*Orders $49+ Smaller orders only $4.95

4.8
366 Reviews
5
83% (305)
4
14% (50)
3
2% (8)
2
1% (2)
1
0% (1)
96% Recommend this product (352 of 366 responses)
By Humel90
Bolln’‚¤s, Sverige
Perfekt till pottrning!
January 30, 2015
Jag kpte den hr pottstolen begagnad till sonen. Den funkar perfekt i andra hand ocks! Vi hade en "vanlig" potta som han vgrade sitta p, s kpte den hr och han lskar den! Han r nu 2,5 r och nstan helt torr hemma.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Mtsmotomoto
M’‚¶lndal, Sverige
Bsta pottan!
January 30, 2015
Jag ville ha en potta som var inbjudande fr lillen, funktionell och samtidigt en snygg del i badrummet! Han sitter bekvmt och lnge, enkelt att rengra och bsta kpet n s lnge!!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Humel90
Bolln’‚¤s, Sverige
Perfekt till potträning!
January 30, 2015
Jag k’‚¶pte den h’‚¤r pottstolen begagnad till sonen. Den funkar perfekt i andra hand ocks’‚¥! Vi hade en "vanlig" potta som han v’‚¤grade sitta p’‚¥, s’‚¥ k’‚¶pte den h’‚¤r och han ’‚¤lskar den! Han ’‚¤r nu 2,5 ’‚¥r och n’‚¤stan helt torr hemma.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Mtsmotomoto
M’‚¶lndal, Sverige
Bästa pottan!
January 30, 2015
Jag ville ha en potta som var inbjudande f’‚¶r lillen, funktionell och samtidigt en snygg del i badrummet! Han sitter bekv’‚¤mt och l’‚¤nge, enkelt att reng’‚¶ra och b’‚¤sta k’‚¶pet ’‚¤n s’‚¥ l’‚¤nge!!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Humel90
Bollnäs, Sverige
Perfekt till potträning!
January 30, 2015
Jag köpte den här pottstolen begagnad till sonen. Den funkar perfekt i andra hand också! Vi hade en "vanlig" potta som han vägrade sitta på, så köpte den här och han älskar den! Han är nu 2,5 år och nästan helt torr hemma.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Mtsmotomoto
Mölndal, Sverige
Bästa pottan!
January 30, 2015
Jag ville ha en potta som var inbjudande för lillen, funktionell och samtidigt en snygg del i badrummet! Han sitter bekvämt och länge, enkelt att rengöra och bästa köpet än så länge!!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By LinnH
Skorped, Sverige
En potta som fungerar!
January 29, 2015
En julklapp som fr min dotter att vilja g och "kissa" jmt d hon ser den. Kommer det inget s r den bekvm att sitta och lsa p. En mbel i vrt badrum!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Nina
Link’‚¶ping, Sverige
Kul att kissa!
January 29, 2015
Nu r det mer kiss i pottan och mindre p golvet ;)
* This product review was collected by the manufacturer.
By Leandros
Stockholms l’‚¤n, Sverige
Den mest praktiska pottstolen som vi knner till!
January 29, 2015
Jag har sjlv ( r fdd 1983) anvnt "BabyBjrn" produkter bde till mina 3 barn och min mamma anvnde "BabyBjrn"s pottstol till mig nr jag var liten och jag minns enda tills idag att jag vgrade anvnda ngon annan potta n min d fina pastell rosa "BabyBjrn" pottstol fr den var bekvm p ett stt som kndes att man kunde sitta och vara avslappnad medans man satt p den samt att jag lskade den mycket fr den pastell ljusrosa frgen och den urgulliga bjrnen p den. Satt ofta och tittade p bjrnen. Nr jag fick mina tv frsta barn r 2000 och 2002 s var mitt sjlvklara val produkter frn "BabyBjrn" kpte en bl pottstol till min son och en rosa pottstol till min dotter eftersom jag sjlv hade haft en! Det jag var glad ver att den fortfarande hade samma design och med den lilla bjrnen p samma stlle. Den enda ndringen var att p min tid dvs. 80-talet s hade pottstolen ett slags blte som man kunde stta runt magtrakten det var en frdel att den togs bort fr den var ondig enligt mig plus att pottan ser bttre ut utan, tummen upp fr det! Det jag dremot saknar frn 80-talets modeller r de ljusa pastell frgerna. Fr jag vet att min pottstol hade en hrlig ljusrosa pastellfrg . Det bsta med dessa pottstolar r ocks att de r s enkla att rengra bara plocka upp sjlva pottan frn stolen hlla p lite vatten och spola ner i toaletten PRAKTISKT! Nu har jag en snart 8 mnader gammal pojke och det r ingen tvekan om vilken potta han ska ha nr det blir dags, sjlvklart blir det en pottstol frn "BabyBjrn" en ljus turkos frgad d vi haft bde bl och rosa. Vr familj och slkt har s lnge jag kan minnas anvnt BabyBjrns produkter! Vi vill s grna vinna produkter frn BabyBjrn! Loggan r s enkel men s st!!! Glad att ni inte gjort strre ndringar nr det gller loggan fr det r en klassiker! Tyvrr har jag inga bilder p just vra pottstolar trots att vi haft s mnga genom ren. En Bjrn kram frn lilla Leandro 8 mnader och mamma Merja!!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Pottan
Lund, Sverige
Utmrk sitt comfort
January 29, 2015
vl anvndJttebraUtmrkt sitt komfortHygienisk
* This product review was collected by the manufacturer.
By LinnH
Skorped, Sverige
En potta som fungerar!
January 29, 2015
En julklapp som f’‚¥r min dotter att vilja g’‚¥ och "kissa" j’‚¤mt d’‚¥ hon ser den. Kommer det inget s’‚¥ ’‚¤r den bekv’‚¤m att sitta och l’‚¤sa p’‚¥. En m’‚¶bel i v’‚¥rt badrum!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Nina
Link’‚¶ping, Sverige
Kul att kissa!
January 29, 2015
Nu ’‚¤r det mer kiss i pottan och mindre p’‚¥ golvet ;)
* This product review was collected by the manufacturer.
By Leandros
Stockholms l’‚¤n, Sverige
Den mest praktiska pottstolen som vi känner till!
January 29, 2015
Jag har sj’‚¤lv ( ’‚¤r f’‚¶dd 1983) anv’‚¤nt "BabyBj’‚¶rn" produkter b’‚¥de till mina 3 barn och min mamma anv’‚¤nde "BabyBj’‚¶rn"s pottstol till mig n’‚¤r jag var liten och jag minns enda tills idag att jag v’‚¤grade anv’‚¤nda n’‚¥gon annan potta ’‚¤n min d’‚¥ fina pastell rosa "BabyBj’‚¶rn" pottstol f’‚¶r den var bekv’‚¤m p’‚¥ ett s’‚¤tt som k’‚¤ndes att man kunde sitta och vara avslappnad medans man satt p’‚¥ den samt att jag ’‚¤lskade den mycket f’‚¶r den pastell ljusrosa f’‚¤rgen och den urgulliga bj’‚¶rnen p’‚¥ den. Satt ofta och tittade p’‚¥ bj’‚¶rnen. N’‚¤r jag fick mina tv’‚¥ f’‚¶rsta barn ’‚¥r 2000 och 2002 s’‚¥ var mitt sj’‚¤lvklara val produkter fr’‚¥n "BabyBj’‚¶rn" k’‚¶pte en bl’‚¥ pottstol till min son och en rosa pottstol till min dotter eftersom jag sj’‚¤lv hade haft en! Det jag var glad ’‚¶ver att den fortfarande hade samma design och med den lilla bj’‚¶rnen p’‚¥ samma st’‚¤lle. Den enda ’‚¤ndringen var att p’‚¥ min tid dvs. 80-talet s’‚¥ hade pottstolen ett slags b’‚¤lte som man kunde s’‚¤tta runt magtrakten det var en f’‚¶rdel att den togs bort f’‚¶r den var on’‚¶dig enligt mig plus att pottan ser b’‚¤ttre ut utan, tummen upp f’‚¶r det! Det jag d’‚¤remot saknar fr’‚¥n 80-talets modeller ’‚¤r de ljusa pastell f’‚¤rgerna. F’‚¶r jag vet att min pottstol hade en h’‚¤rlig ljusrosa pastellf’‚¤rg . Det b’‚¤sta med dessa pottstolar ’‚¤r ocks’‚¥ att de ’‚¤r s’‚¥ enkla att reng’‚¶ra bara plocka upp sj’‚¤lva pottan fr’‚¥n stolen h’‚¤lla p’‚¥ lite vatten och spola ner i toaletten PRAKTISKT! Nu har jag en snart 8 m’‚¥nader gammal pojke och det ’‚¤r ingen tvekan om vilken potta han ska ha n’‚¤r det blir dags, sj’‚¤lvklart blir det en pottstol fr’‚¥n "BabyBj’‚¶rn" en ljus turkos f’‚¤rgad d’‚¥ vi haft b’‚¥de bl’‚¥ och rosa. V’‚¥r familj och sl’‚¤kt har s’‚¥ l’‚¤nge jag kan minnas anv’‚¤nt BabyBj’‚¶rns produkter! Vi vill s’‚¥ g’‚¤rna vinna produkter fr’‚¥n BabyBj’‚¶rn! Loggan ’‚¤r s’‚¥ enkel men s’‚¥ s’‚¶t!!! Glad att ni inte gjort st’‚¶rre ’‚¤ndringar n’‚¤r det g’‚¤ller loggan f’‚¶r det ’‚¤r en klassiker! Tyv’‚¤rr har jag inga bilder p’‚¥ just v’‚¥ra pottstolar trots att vi haft s’‚¥ m’‚¥nga genom ’‚¥ren. En Bj’‚¶rn kram fr’‚¥n lilla Leandro 8 m’‚¥nader och mamma Merja!!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Pottan
Lund, Sverige
Utmärk sitt comfort
January 29, 2015
v’‚¤l anv’‚¤nd J’‚¤ttebra Utm’‚¤rkt sitt komfort Hygienisk
* This product review was collected by the manufacturer.
By LinnH
Skorped, Sverige
En potta som fungerar!
January 29, 2015
En julklapp som får min dotter att vilja gå och "kissa" jämt då hon ser den. Kommer det inget så är den bekväm att sitta och läsa på. En möbel i vårt badrum!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Nina
Linköping, Sverige
Kul att kissa!
January 29, 2015
Nu är det mer kiss i pottan och mindre på golvet ;)
* This product review was collected by the manufacturer.
By Leandros
Stockholms län, Sverige
Den mest praktiska pottstolen som vi känner till!
January 29, 2015
Jag har själv ( är född 1983) använt "BabyBjörn" produkter både till mina 3 barn och min mamma använde "BabyBjörn"s pottstol till mig när jag var liten och jag minns enda tills idag att jag vägrade använda någon annan potta än min då fina pastell rosa "BabyBjörn" pottstol för den var bekväm på ett sätt som kändes att man kunde sitta och vara avslappnad medans man satt på den samt att jag älskade den mycket för den pastell ljusrosa färgen och den urgulliga björnen på den. Satt ofta och tittade på björnen. När jag fick mina två första barn år 2000 och 2002 så var mitt självklara val produkter från "BabyBjörn" köpte en blå pottstol till min son och en rosa pottstol till min dotter eftersom jag själv hade haft en! Det jag var glad över att den fortfarande hade samma design och med den lilla björnen på samma ställe. Den enda ändringen var att på min tid dvs. 80-talet så hade pottstolen ett slags bälte som man kunde sätta runt magtrakten det var en fördel att den togs bort för den var onödig enligt mig plus att pottan ser bättre ut utan, tummen upp för det! Det jag däremot saknar från 80-talets modeller är de ljusa pastell färgerna. För jag vet att min pottstol hade en härlig ljusrosa pastellfärg . Det bästa med dessa pottstolar är också att de är så enkla att rengöra bara plocka upp själva pottan från stolen hälla på lite vatten och spola ner i toaletten PRAKTISKT! Nu har jag en snart 8 månader gammal pojke och det är ingen tvekan om vilken potta han ska ha när det blir dags, självklart blir det en pottstol från "BabyBjörn" en ljus turkos färgad då vi haft både blå och rosa. Vår familj och släkt har så länge jag kan minnas använt BabyBjörns produkter! Vi vill så gärna vinna produkter från BabyBjörn! Loggan är så enkel men så söt!!! Glad att ni inte gjort större ändringar när det gäller loggan för det är en klassiker! Tyvärr har jag inga bilder på just våra pottstolar trots att vi haft så många genom åren. En Björn kram från lilla Leandro 8 månader och mamma Merja!!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Pottan
Lund, Sverige
Utmärk sitt comfort
January 29, 2015
väl använd Jättebra Utmärkt sitt komfort Hygienisk
* This product review was collected by the manufacturer.
By Mitza_r
V’‚¤ster’‚¥s, Sverige
Pottan frn Bb
January 27, 2015
Sonen fick den i julklapp av mormor och har gillat den frn frsta stund. Den r skn att sitta p och det lilla handtaget framt gr att han inte rymmer s ltt. Handtagets utformning gr den ocks ltt att tmma utan att kladda. Hela pottan sitter ocks bra mot golvet och det gr den stadig att bde luta sig mot och stta sig p.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Mitza_r
V’‚¤ster’‚¥s, Sverige
Pottan från Bb
January 27, 2015
Sonen fick den i julklapp av mormor och har gillat den fr’‚¥n f’‚¶rsta stund. Den ’‚¤r sk’‚¶n att sitta p’‚¥ och det lilla handtaget fram’‚¥t g’‚¶r att han inte rymmer s’‚¥ l’‚¤tt. Handtagets utformning g’‚¶r den ocks’‚¥ l’‚¤tt att t’‚¶mma utan att kladda. Hela pottan sitter ocks’‚¥ bra mot golvet och det g’‚¶r den stadig att b’‚¥de luta sig mot och s’‚¤tta sig p’‚¥.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Mitza_r
Västerås, Sverige
Pottan från Bb
January 27, 2015
Sonen fick den i julklapp av mormor och har gillat den från första stund. Den är skön att sitta på och det lilla handtaget framåt gör att han inte rymmer så lätt. Handtagets utformning gör den också lätt att tömma utan att kladda. Hela pottan sitter också bra mot golvet och det gör den stadig att både luta sig mot och sätta sig på.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Jenbug5
Montville, NJ, USA
Perfect size potty for my toddler
January 26, 2015
We love this potty seat. It is the perfect size for my toddler. The only reason I didn't give it 5 stars is that I can't hear him tinkle in it, so if I don't keep checking, he'll sit there while I'm waiting, listening & I never hear it. It's lightweight and seems comfortable. The green is a bright, fun color!
* This product review was collected by the manufacturer.
By summermaenned
Hanover, PA, USA
Fantastic potty chair for boys
January 26, 2015
We have been using this potty chair for a while now and it's been perfect in getting our son used to potty training. It's the perfect size and comfortable for our little giy.
* This product review was collected by the manufacturer.
By milllllano
Stockholm, Sverige
mkt bra
January 26, 2015
Jag kpte pottan innan tsen fddes. Vem kunde motst en guldpotta som lekmer hade. Den r smidig, ltt och snygg. Vr ts r vldigt njd med sin potta.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Safirah
Skellefte’‚¥, Sverige
Utmrkt stt att kissa sjlv!
January 26, 2015
Min make kpte denna till vr son nr han var kring 2 r och sedan dess vill han grna g p toa som alla vuxna gr.
* This product review was collected by the manufacturer.
By milllllano
Stockholm, Sverige
mkt bra
January 26, 2015
Jag k’‚¶pte pottan innan t’‚¶sen f’‚¶ddes. Vem kunde motst’‚¥ en guldpotta som lekmer hade. Den ’‚¤r smidig, l’‚¤tt och snygg. V’‚¥r t’‚¶s ’‚¤r v’‚¤ldigt n’‚¶jd med sin potta.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Safirah
Skellefte’‚¥, Sverige
Utmärkt sätt att kissa själv!
January 26, 2015
Min make k’‚¶pte denna till v’‚¥r son n’‚¤r han var kring 2 ’‚¥r och sedan dess vill han g’‚¤rna g’‚¥ p’‚¥ toa som alla vuxna g’‚¶r.
* This product review was collected by the manufacturer.
By milllllano
Stockholm, Sverige
mkt bra
January 26, 2015
Jag köpte pottan innan tösen föddes. Vem kunde motstå en guldpotta som lekmer hade. Den är smidig, lätt och snygg. Vår tös är väldigt nöjd med sin potta.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Safirah
Skellefteå, Sverige
Utmärkt sätt att kissa själv!
January 26, 2015
Min make köpte denna till vår son när han var kring 2 år och sedan dess vill han gärna gå på toa som alla vuxna gör.
* This product review was collected by the manufacturer.
By kimchi
Stornoway, QC, Canada
perfect
January 25, 2015
I bout it for m'y daugther and loved it . Really easy to clen very stable. No fla fla It's perfect. Will surely keep it for my net kids
* This product review was collected by the manufacturer.
By Kat15613
New Orleans, LA, USA
Easy to use
January 24, 2015
So far so good... Easy to clean and use! My husband wishes it had handles, but I love the simplicity of it.
* This product review was collected by the manufacturer.
By annabeth
Michigan, USA
perfect for little boys
January 24, 2015
My older daughter's potty was not something I was comfortable using with my son. I was just afraid of having too many accidental messes in the floor. This potty allowed me peace of mind in knowing that the urine would end up where it belonged.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Charlie
Bezirk Mitte, Deutschland
Schlicht, Praktisch, Wunderbar
January 23, 2015
Schlicht, Praktisch, Wunderbar!! Mein Sohn kann super drauf sitzen und der Deckel hlt ganz fest auf dem WC. Einfach installierbar! Toll!
* This product review was collected by the manufacturer.
By PamTromp
Roanoke, VA, USA
Perfect for the car!
January 23, 2015
one of my biggest concerns with potty training my two year old was what do I do if she has to go when we're on the go!! Then I discovered the smart potty by BabyBjorn! It's the perfect Size to fit in the trunk of our Sudan and our SUV. My daughter can even stay in the back of the SUV and potty without ever leaving the car. I simply bring grocery store plastic bags, (just in case it's a messy potty break) to line the seat for easy cleanup. Thanks so much BabyBjorn for making our transition for diapers to big girl panties an easy one!
* This product review was collected by the manufacturer.
By crystalrose13
Cleburne, TX, USA
Helped tremendously!
January 23, 2015
I bought this just a few weeks ago. My son loves it, he actually likes using his 'big boy' potty.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Ignis
Boston, MA, USA
Great solid potty
January 23, 2015
I checked different potties, this one was the most expensive but you get the best option. The plastic is good, the form is comfortable and it offers great support. It's really a good choice!
* This product review was collected by the manufacturer.
By mandy2101
Lomme, France
Confortable et pratique
January 23, 2015
Ce pot est parfait. Achet un peu par hasard je n'ai pas t du de mon achat. Il est confortable avec une bonne assise pour l'enfant et pratique vider et nettoyer pour les parents.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Charlie
Bezirk Mitte, Deutschland
Schlicht, Praktisch, Wunderbar
January 23, 2015
Schlicht, Praktisch, Wunderbar!! Mein Sohn kann super drauf sitzen und der Deckel h’‚¤lt ganz fest auf dem WC. Einfach installierbar! Toll!
* This product review was collected by the manufacturer.
By mandy2101
Lomme, France
Confortable et pratique
January 23, 2015
Ce pot est parfait. Achet’‚© un peu par hasard je n'ai pas ’‚©t’‚© d’‚©’‚§u de mon achat. Il est confortable avec une bonne assise pour l'enfant et pratique ’‚  vider et ’‚  nettoyer pour les parents.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Charlie
Bezirk Mitte, Deutschland
Schlicht, Praktisch, Wunderbar
January 23, 2015
Schlicht, Praktisch, Wunderbar!! Mein Sohn kann super drauf sitzen und der Deckel hält ganz fest auf dem WC. Einfach installierbar! Toll!
* This product review was collected by the manufacturer.
By mandy2101
Lomme, France
Confortable et pratique
January 23, 2015
Ce pot est parfait. Acheté un peu par hasard je n'ai pas été déçu de mon achat. Il est confortable avec une bonne assise pour l'enfant et pratique à vider et à nettoyer pour les parents.
* This product review was collected by the manufacturer.
By 2twinsplus1
Brooklyn, NY, USA
Perfect little potty
January 22, 2015
Tiny enough for small bathrooms yet perfect for the little toilet trainee. Easily cleaned with removable liner. Rubber bottom add grip and prevents shifting while in use and raised front guard is the perfect height for protection but doesn't interfere with comfort of use. Small enough to travel with, we used it in the car for road trips and wrapped a plastic bag around the liner for easy disposal after use. Used for 4 kids and still looks new.
* This product review was collected by the manufacturer.
By 2twinsplus1
Brooklyn, NY, USA
Best toilet potty ring around
January 22, 2015
After using cheap generic potty rings that shifted and scared my children we found the born potty ring that adjusts to fit every shape toilet. It's shaped perfectly to fit little bottoms comfortably with a raised front guard that isn't too tall to hurt as the child's sitting down. The included handle makes it easy enough for even the littlest ones to put on and off without touching the sides that hang in the toilet, plus it's convenient for hanging off the floor. Easily cleaned one piece seamless design makes it the best toilet trainer out there.
* This product review was collected by the manufacturer.
By MamJess
Boult-sur-Suippe, France
Trs pratique pour Loulou comme pour Maman !
January 22, 2015
Ce pot est trs pratique avec 2 avantages indniables :- pour mon Loulou, le cot fauteuil avec soutien dans le dos, avant de commencer vraiment la propret, il s'asseyait dj dessus comme chaise ! il peut y rester des heures tellement il est agrable.- pour Maman, c'est le pot intrieur amovible, facile nettoyer car peu encombrant dans l'vier ! et la base du pot en caoutchouc , qui vite le basculement du pot quand Loulou se lve trs vite pour vrifier sa prouesse ! qui sont un vrai plus.Un seul petit bmol, Loulou tant un garon, malgr la partie remontante, si on ne fait pas attention bien baisser le zizi de Loulou l'installation, parfois le pipi passe au dessus... mais cela serait srement le cas aussi sur un autre pot.Enfin de belles couleurs sont disponibles, nous l'avons pris blanc pour qu'il se fonde dans la salle de bain au dpart et finalement Loulou l'emmne partout (surtout la table du salon pour jouer en mme temps !) et il l'a dcor de gommettes !!!Il est toujours comme neuf hormis les gommettes (mais je pense pouvoir les enlever) et il fera le bonheur de notre deuxime enfant qui arrive en juin !
* This product review was collected by the manufacturer.
By Virginie M.
Le M’‚©e-sur-Seine, France
Le top
January 22, 2015
J'ai achet ce pot pour ma fille qui apprenait la propret , il est trs pratique , design et color et son plus c'est qu'il soutient bien le dos contrairement au autre pot , je lui ai aussi achet le marche pieds , un vrai bonheur il ne glisse pas , il est trs stable mme moi je m'en sert de temps en temps :-)
* This product review was collected by the manufacturer.
By MamJess
Boult-sur-Suippe, France
Très pratique pour Loulou comme pour Maman !
January 22, 2015
Ce pot est tr’‚¨s pratique avec 2 avantages ind’‚©niables : - pour mon Loulou, le cot’‚© fauteuil avec soutien dans le dos, avant de commencer vraiment la propret’‚©, il s'asseyait d’‚©j’‚  dessus comme chaise ! il peut y rester des heures tellement il est agr’‚©able. - pour Maman, c'est le pot int’‚©rieur amovible, facile ’‚  nettoyer car peu encombrant dans l'’‚©vier ! et la base du pot en caoutchouc , qui ’‚©vite le basculement du pot quand Loulou se l’‚¨ve tr’‚¨s vite pour v’‚©rifier sa prouesse ! qui sont un vrai plus. Un seul petit b’‚©mol, Loulou ’‚©tant un gar’‚§on, malgr’‚© la partie remontante, si on ne fait pas attention ’‚  bien baisser le zizi de Loulou ’‚  l'installation, parfois le pipi passe au dessus... mais cela serait s’‚»rement le cas aussi sur un autre pot. Enfin de belles couleurs sont disponibles, nous l'avons pris blanc pour qu'il se fonde dans la salle de bain au d’‚©part et finalement Loulou l'emm’‚¨ne partout (surtout ’‚  la table du salon pour jouer en m’‚ªme temps !) et il l'a d’‚©cor’‚© de gommettes !!! Il est toujours comme neuf hormis les gommettes (mais je pense pouvoir les enlever) et il fera le bonheur de notre deuxi’‚¨me enfant qui arrive en juin !
* This product review was collected by the manufacturer.
By Virginie M.
Le M’‚©e-sur-Seine, France
Le top
January 22, 2015
J'ai achet’‚© ce pot pour ma fille qui apprenait la propret’‚© , il est tr’‚¨s pratique , design et color’‚© et son plus c'est qu'il soutient bien le dos contrairement au autre pot , je lui ai aussi achet’‚© le marche pieds , un vrai bonheur il ne glisse pas , il est tr’‚¨s stable m’‚ªme moi je m'en sert de temps en temps :-)
* This product review was collected by the manufacturer.
By MamJess
Boult-sur-Suippe, France
Très pratique pour Loulou comme pour Maman !
January 22, 2015
Ce pot est très pratique avec 2 avantages indéniables : - pour mon Loulou, le coté fauteuil avec soutien dans le dos, avant de commencer vraiment la propreté, il s'asseyait déjà dessus comme chaise ! il peut y rester des heures tellement il est agréable. - pour Maman, c'est le pot intérieur amovible, facile à nettoyer car peu encombrant dans l'évier ! et la base du pot en caoutchouc , qui évite le basculement du pot quand Loulou se lève très vite pour vérifier sa prouesse ! qui sont un vrai plus. Un seul petit bémol, Loulou étant un garçon, malgré la partie remontante, si on ne fait pas attention à bien baisser le zizi de Loulou à l'installation, parfois le pipi passe au dessus... mais cela serait sûrement le cas aussi sur un autre pot. Enfin de belles couleurs sont disponibles, nous l'avons pris blanc pour qu'il se fonde dans la salle de bain au départ et finalement Loulou l'emmène partout (surtout à la table du salon pour jouer en même temps !) et il l'a décoré de gommettes !!! Il est toujours comme neuf hormis les gommettes (mais je pense pouvoir les enlever) et il fera le bonheur de notre deuxième enfant qui arrive en juin !
* This product review was collected by the manufacturer.
By Virginie M.
Le Mée-sur-Seine, France
Le top
January 22, 2015
J'ai acheté ce pot pour ma fille qui apprenait la propreté , il est très pratique , design et coloré et son plus c'est qu'il soutient bien le dos contrairement au autre pot , je lui ai aussi acheté le marche pieds , un vrai bonheur il ne glisse pas , il est très stable même moi je m'en sert de temps en temps :-)
* This product review was collected by the manufacturer.
By NomLuna
Fort Walton Beach, FL, USA
Big and Bold
January 21, 2015
We've had our potty chair for almost a year. My toddler loves it! She's still learning and adapting to how to use a potty chair right now. It's so easy to clean! I love that the back is raised, allowing extra comfort for when my toddler takes her time. It also has a rubber grip on the bottom so I know she won't be slipping around. I love that it's lightweight, big, bold, simple, and very modern.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Viveka
Svedala, Sverige
Snygg och funktionel
January 21, 2015
Denna har gjort vr dotter torr!! Hon kan enkelt sjlv lgga den p plats och sen hoppa upp med hjlp av den fina babybjrn pallen. Ligger perfekt p toastolen, glider aldrig och dessutom stilren och snygg!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By babyangelz
Karlskoga, Sverige
toasits
January 21, 2015
Denna toasits har ja haft till tv av minq barn o ja rekomenderar den verkligen. Perfekt nr de ska g frn potta till toaletten. Barnen knner sig stora o duktiga o sjlv lipper ja tmma pottor hela tiden .
* This product review was collected by the manufacturer.
By Viveka
Svedala, Sverige
Snygg och funktionel
January 21, 2015
Denna har gjort v’‚¥r dotter torr!! Hon kan enkelt sj’‚¤lv l’‚¤gga den p’‚¥ plats och sen hoppa upp med hj’‚¤lp av den fina babybj’‚¶rn pallen. Ligger perfekt p’‚¥ toastolen, glider aldrig och dessutom stilren och snygg!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By babyangelz
Karlskoga, Sverige
toasits
January 21, 2015
Denna toasits har ja haft till tv’‚¥ av minq barn o ja rekomenderar den verkligen. Perfekt n’‚¤r de ska g’‚¥ fr’‚¥n potta till toaletten. Barnen k’‚¤nner sig stora o duktiga o sj’‚¤lv lipper ja t’‚¶mma pottor hela tiden .
* This product review was collected by the manufacturer.
By Viveka
Svedala, Sverige
Snygg och funktionel
January 21, 2015
Denna har gjort vår dotter torr!! Hon kan enkelt själv lägga den på plats och sen hoppa upp med hjälp av den fina babybjörn pallen. Ligger perfekt på toastolen, glider aldrig och dessutom stilren och snygg!!
* This product review was collected by the manufacturer.
By babyangelz
Karlskoga, Sverige
toasits
January 21, 2015
Denna toasits har ja haft till två av minq barn o ja rekomenderar den verkligen. Perfekt när de ska gå från potta till toaletten. Barnen känner sig stora o duktiga o själv lipper ja tömma pottor hela tiden .
* This product review was collected by the manufacturer.
By Sheena
Havelock, NC, USA
Great first potty.
January 20, 2015
I bight this for my son just before he turned two because he was really interested in potty training. It's a great little seat. Easy to move and easy to clean which were some of the things we looked in to a lot. I've had several other potty seats that had too many pieces and made it difficult for the child to move and very difficult for me to clean. This one was perfect. The only flaw I would say is it is very low to the ground. This made it difficult for my son to sit on. I would say he's on the small side and his legs aren't that long but for whatever reason it was difficult for him to sit for a decent amount of time to learn to use the potty. I also did not opt for the other potty with the higher back and I should have. I think it would have been more comfortable. Despite the flaw we got a lot of use out of it in just the few months we have owned it.
* This product review was collected by the manufacturer.
By CrystalM
California, USA
Perfect Item!
January 20, 2015
My husband and I were seeking a training potty chair. After conducting research and reviewing ratings and recommendations we decided to purchase this item. The simplicity of this item is the awarding win reason why we purchased the BabyBjorn Potty Chair. This item does not distract the toddler, mimics a real toilet look with the simplicity of beautiful finish white and the back support provide for the toddler. Highly recommended product.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Ljmartin21
NY, USA
Easy to use and clean
January 20, 2015
The look and design were all kept in mind while making this easy potty!
* This product review was collected by the manufacturer.
By Mama G.
Undisclosed
Sturdy and easy to clean
January 20, 2015
Bought this when we started potty training my son. Really liked that the bowl piece came out for easy cleaning and moving around. It was the perfect fit for a toddler, there were never messes, he liked sitting on it and it was very sturdy. The only negative is that it takes up quite a bit of space.
* This product review was collected by the manufacturer.
By caline
Norrk’‚¶ping, Sverige
stabil och lttanvnd
January 20, 2015
Kpte pottan redan innan sonen fddes d jag hade tnkt brja ganska tidigt med trningen.S fort han satt sjlv, vid 5 mnaders lder brjade han f sitta p pottan.Fungerade vldigt bra frn frsta gngen d ryggen r vldigt hg p pottan och kanterna r ganska hga vilket ger ven de minsta bra std.Tycker om att pottan gr att plocka ur p ett vldigt smidigt och hygieniskt stt fr rengring, samt att den r liten och smidig.fr rengring, den gr att slja ur i handfatet.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Kicki_83
Musk’‚¶, Sverige
Praktiska toasitsen!
January 20, 2015
En fantastiskt toasits som r vldigt enkel att anvnda o rengra. Sonen tar sin babybjrn pall o stter dit toasitsen p toaletten sjlv o utfr sina renden alldeles sjlv.
* This product review was collected by the manufacturer.
By caline
Norrk’‚¶ping, Sverige
stabil och lättanvänd
January 20, 2015
K’‚¶pte pottan redan innan sonen f’‚¶ddes d’‚¥ jag hade t’‚¤nkt b’‚¶rja ganska tidigt med tr’‚¤ningen. S’‚¥ fort han satt sj’‚¤lv, vid 5 m’‚¥naders ’‚¥lder b’‚¶rjade han f’‚¥ sitta p’‚¥ pottan. Fungerade v’‚¤ldigt bra fr’‚¥n f’‚¶rsta g’‚¥ngen d’‚¥ ryggen ’‚¤r v’‚¤ldigt h’‚¶g p’‚¥ pottan och kanterna ’‚¤r ganska h’‚¶ga vilket ger ’‚¤ven de minsta bra st’‚¶d. Tycker om att pottan g’‚¥r att plocka ur p’‚¥ ett v’‚¤ldigt smidigt och hygieniskt s’‚¤tt f’‚¶r reng’‚¶ring, samt att den ’‚¤r liten och smidig.f’‚¶r reng’‚¶ring, den g’‚¥r att s’‚¤lja ur i handfatet.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Kicki_83
Musk’‚¶, Sverige
Praktiska toasitsen!
January 20, 2015
En fantastiskt toasits som ’‚¤r v’‚¤ldigt enkel att anv’‚¤nda o reng’‚¶ra. Sonen tar sin babybj’‚¶rn pall o s’‚¤tter dit toasitsen p’‚¥ toaletten sj’‚¤lv o utf’‚¶r sina ’‚¤renden alldeles sj’‚¤lv.
* This product review was collected by the manufacturer.
By caline
Norrköping, Sverige
stabil och lättanvänd
January 20, 2015
Köpte pottan redan innan sonen föddes då jag hade tänkt börja ganska tidigt med träningen. Så fort han satt själv, vid 5 månaders ålder började han få sitta på pottan. Fungerade väldigt bra från första gången då ryggen är väldigt hög på pottan och kanterna är ganska höga vilket ger även de minsta bra stöd. Tycker om att pottan går att plocka ur på ett väldigt smidigt och hygieniskt sätt för rengöring, samt att den är liten och smidig.för rengöring, den går att sälja ur i handfatet.
* This product review was collected by the manufacturer.
By Kicki_83
Muskö, Sverige
Praktiska toasitsen!
January 20, 2015
En fantastiskt toasits som är väldigt enkel att använda o rengöra. Sonen tar sin babybjörn pall o sätter dit toasitsen på toaletten själv o utför sina ärenden alldeles själv.
* This product review was collected by the manufacturer.

Page 4 of 4
4



Sign Up for Albee Deals!
Receive Exclusive Promotions, Offers and Product Updates

Secure Shopping 256 Bit Encryption

Copyright Albee 2019. All Rights Reserved.